Golf i Sharm El Sheikh – Egypt

Uforsk de fantastiske golfbanene i Sharm el Sheikh

Sharm el Sheikh, det populære feriestedet ved Rødehavet i Egypt, er ikke bare kjent for sine blendende strender og imponerende dykkesteder, men også for sine fantastiske golfbaner. Med vakker natur, utfordrende kurs og enestående fasiliteter har golfbanene i Sharm el Sheikh tiltrekning for både erfarne golfspillere og nybegynnere. La oss ta en titt på noen av de mest populære golfbanene i området:

  1. Jolie Ville Golf Club: Jolie Ville Golf Club, som ligger ved foten av Sinai-fjellene, er en av de mest ettertraktede golfdestinasjonene i Sharm el Sheikh. Banen ble designet av Karl Litten, en anerkjent golfbanearkitekt, og har 18 hull med fantastisk utsikt over det røde havet og ørkenlandskapet. Med utfordrende fairways, sanddyner og vannhindre tilbyr Jolie Ville Golf Club en spennende og variert golfopplevelse.
  2. Sinai Golf Heights: Sinai Golf Heights er en fersk golfbane i Sharm el Sheikh, som åpnet i 2019. Banen er designet av den anerkjente golfarkitekten Sanford Golf Design, og den skiller seg ut med sin naturskjønne beliggenhet og spektakulære utsikt over Rødehavet. Med 18 hull og et utfordrende layout er Sinai Golf Heights ideell for golfspillere som ønsker en utfordring. Banen har også et praktisk treningsområde med putting greens og et treningsstudio.
  3. Maritim Jolie Ville Golf & Resort: Dette flotte feriestedet tilbyr en førsteklasses golfopplevelse med sin 18-hulls mesterskapsbane. Banen, som ble designet av Karl Litten, er kjent for sin imponerende layout og varierte utfordringer. Spillerne kan glede seg over vakker utsikt over fjellene og Rødehavet mens de nyter en runde golf. Maritim Jolie Ville Golf & Resort har også treningsfasiliteter, inkludert en driving range og en putting green.
  4. Taba Heights Golf Resort: Selv om det teknisk sett ikke er en del av Sharm el Sheikh, er Taba Heights Golf Resort verdt å nevne da det ligger i nærheten og tilbyr en spektakulær golfopplevelse. Banen, designet av den kjente arkitekten John Sanford, har 18 hull og er omgitt av majestetiske fjell og det turkise vannet i Rødehavet. Med sin imponerende beliggenhet og utfordrende kurs er Taba Heights Golf Resort et must for golfentusiaster som besøker Sharm el Sheikh-området.

Uansett hvilken golfbane du velger å spille på, vil du bli møtt av førsteklasses fasiliteter og gjestfrihet. Mange golfklubber i Sharm el Sheikh tilbyr utleie av golfutstyr, inkludert køller og golfkjerre, slik at du kan reise lett og likevel nyte en runde golf. Det er også profesjonelle instruktører tilgjengelig for å hjelpe deg med å forbedre spillet ditt eller ta deg gjennom grunnleggende teknikker.

Når du planlegger golfferien din i Sharm el Sheikh, er det viktig å sjekke tee-tider og priser på forhånd. Noen golfbaner kan kreve forhåndsbestilling, spesielt i høysesongen. Ved å gjøre dette sikrer du at du får den ønskede tidspunktet og har en jevn opplevelse.